Close button

У Нідерландах "обходять" карантин: продають уніформи служб доставки

У Нідерландах "обходять" карантин: продають уніформи служб доставки

У Нідерландах почали активно продавати уніформи різних служб доставки, які, як пояснюється, допоможуть уникнути дотримання комендантської години, повідомляє Европейская Правда.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на NU.nl.

На торговій онлайн-майданчику Marktplaats є десятки рекламних оголошень, що пропонують уніформу поштової служби PostNL, а також кур'єрів компанії Thuisbezorgd, що займаються доставкою їжі.

Материнська компанія Justeat Takeaway незадоволена цим. "Ми вже працюємо над видаленням всієї реклами разом з Marktplaats", - сказав директор Джитсу Гроен.

Форми служби доставки також пропонуються і в соціальних мережах. "Якщо ви не є співробітником PostNL, не слід зловживати носінням цієї форми. Ми не хочемо, щоб наші ресурси використовувалися не за призначенням", - сказав представник компанії.

Також відзначається попит на волонтерів, які хочуть вигулювати собак.

Хоча подробиці про винятки з можливою комендантською годиною поки невідомі, майже напевно буде виняток для людей, які вигулюють своїх домашніх тварин на повідку.

Нагадаємо, уряд Нідерландів через поширення коронавірусу планує оголосити загальнонаціональну комендантську годину вперше з часів Другої світової війни.

Новини

Популярні теми форуму

analytics