Close button

Через пожежу в будинку для літніх людей Зеленський прилетить до Харкова

Через пожежу в будинку для літніх людей Зеленський прилетить до Харкова

У першій половині дня 22 січня президент України Володимир Зеленський прилетить до Харкова. За неофіційною інформацією, президент відвідає місце трагедії - згорілий будинок престарілих на Холодній Горі, де напередодні під час пожежі загинули 15 людей і постраждали ще 9 осіб, повідомляє Kharkiv Today.

Потім президент повинен взяти участь в нараді в Харківській обласній державній адміністрації.

Офіційно в ХОДА не підтвердили цю інформацію.

Нагадаємо, близько 15.00 21 січня в ГСЧС надійшло повідомлення про пожежу в приватному секторі на Холодній горі. Сусіди побачили дим в будинку для літніх людей.

За їхніми словами, тут близько року перебували люди похилого віку. Співробітники ГСЧС змогли врятувати 9 осіб, п'ять з яких були госпіталізовані до лікарень Харкова з отруєнням чадним газом.

Пізніше стало відомо, що згорів будинок для літніх "Золотий час". За словами секретаря Харківської міськради Ігоря Терехова, діяльність велася незаконна. Власник будинку був встановлений, ввечері у нього пройшли обшуки. Він здавав будинок в оренду власниці будинку престарілих - до її дому вчора приставили поліцію. Керуючого і співробітників "Золотого часу" увечері змогли допитати. Також стало відомо, що в Харкові у цих людей не один будинок для людей похилого віку, і всі - нелегальні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics