Close button

Great Wall: крутий кросовер для Європи

Great Wall: крутий кросовер для Європи

Wey - преміальна марка Great Wall, створена 5 років тому. Свого часу вона непогано себе показала, але поступово про неї почали забувати, повідомляє Автоцентр.

Виробник вирішив, що з цим потрібно якось боротися і представив рамний позашляховик Tank 300. Зараз же настала черга класного гібридного кросовера Wey Mocha.

Новинка стала первістком «цифрової платформи» Coffee Intelligence. Власнику китайський кросовер Wey Mocha (за назвою напою мокко, що дотепно вписується в концепцію «кавовій» платформи) може запропонувати автопілот третього рівня, за роботу якого у відповіді процесор Qualcomm 8155, а також набір датчиків і лідарів.

Крім того, новий кросовер Great Wall може обмінюватися даними про дорожну інфраструктуру з іншими автомобілями.

wey-mocha-1.jpg

Зовнішність Mocha примітна, в першу чергу, значною мірою радіаторними гратами і висувними дверними ручками. Чого очікувати в салоні, поки незрозуміло. Його виробник не показав. Попередньо, новинка запропонує мультимедіа з тачскріном великого розміру.

Приладова панель, навпаки, вийде дуже компактною. Таке рішення виробник вибрав з урахуванням наявності проекційного дисплея. На нього будуть виводитися всі основні показники кросовера.

Спочатку новий Wey Mocha буде доступний в модифікації «м'якого» гібрида - бензиновий 2,0-літровий турбомотор доповнять електричним. Віддача - 213 к.с. Силова установка працюватиме з дев'ятиступеневою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Пізніше у кросовера з'явиться плагін-гібридна модифікація з силовою установкою на базі того ж бензинового турбомотора.

Старт продажів Wey Mocha на рідному ринку марки запланований на другу половину 2021 року. Восени кросовер з'явиться в Європі. Підкорення глобального ринку китайці почнуть з Німеччини.

Новини

Популярні теми форуму

analytics