Close button

Невідомий зірвав мільярдний джекпот в США

Невідомий зірвав мільярдний джекпот в США

Квиток лотереї Mega Millions, проданий в американському штаті Мічиган, зірвав джекпот у розмірі одного мільярда доларів - цей приз став другим за розміром в історії гри, повідомляє Лента.ру.

Як наголошується в повідомленні організаторів лотереї, номінальний джекпот в один мільярд доларів (739,6 мільйона готівкою) пішов власникові виграшного квитка з Мічигану. Це єдиний квиток, в якому збіглися шість номерів, що випали 22 січня - білі кулі 4, 26, 42, 50 і 60, а також золотий "мега-куля" з номером 24.

У 2018 році в Mega Millions був розіграний найбільший в історії країни джекпот, його сума склала 1,5 мільярда доларів. Виграшний квиток придбала жінка з Південної Кароліни, що побажала залишитися невідомою.

Лотерея Mega Millions проводиться в США з 1996 року - грати в неї можуть жителі 44 штатів, а також округу Колумбія і Віргінських островів. Нещодавно організатори лотереї змінили її правила так, що шанси окремих гравців на перемогу максимально зменшилися. Але, разом з тим, в Mega Millions стали розігрувати рекордні джекпоти, що привернуло додаткових покупців лотерейних квитків.

Новини

Популярні теми форуму

analytics