Close button

Mercedes розсекретив план запуску 7 нових моделей

Mercedes розсекретив план запуску 7 нових моделей

Німецька компанія Mercedes активно готує до виходу семи своїх нових автомобілів. Велика їх частина буде представлена в нинішньому році, повідомляє Motor Media Review.

Кілька днів тому німці презентували EQA, який поповнив сегмент електрокарів EQ бренду зі Штутгарта. Цей автомобіль має запас ходу 480 км, новий призначений для користувача інтерфейс, передові технології і електроагрегат, який генерує 190 к.с. і 375 Нм крутного моменту в базовій версії машини.

803052.jpg

Mercedes EQA є першим з нових електрокарів виробника з Німеччини, який з’являться в продажу протягом найближчого часу. У число таких машин потрапив електричний седан EQS, знімки якого вже є на просторах інтернету. Згідно з наявними відомостями, новинку представлять вже навесні, а на початку літа вона з’явиться в дилерських мережах. Цей електрокар буде працювати з моторною гамою, яка складається з пари двигунів сумарною потужністю 469 к.с. і 760 Нм крутного моменту, запас ходу авто складе 700 км.

Судячи з фото C-Class, можна зробити припущення, що той вже готовий до виробництва. За наявними даними, дебютує авто в кінці березня, а його реалізація розпочнеться в червні нинішнього року. У квітні Mercedes презентує модернізований CLS, старт продажів якого намічений на липень.

803049.jpg

Седан S-Class з’явиться в травні і буде у дилерів в наступному місяці. AMG GT 63 S представлять орієнтовно в той же час, модель SL нової генерації компанія продемонструє в жовтні-грудні, її реалізація намічена на початок 2022 року.

803048.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics