Close button

Новий Opel Insignia 2024: перші зображення

Новий Opel Insignia 2024: перші зображення

Незважаючи на те, що попит на седани і універсали з кожним роком стає нижче, Opel не має наміру відмовлятися від них, повідомляє Автоцентр.

Навпаки, компанія готується вивести на ринок нове покоління моделі Insignia. Це буде вже третя генерація седана, яку планують представити в 2024 році.

Поки німецький виробник не розкрив ніяких подробиць про новий Опель Інсигнії, що і дало можливість дизайнерам пофантазувати над зовнішністю моделі. Свій варіант представило видання motor.es. Очікується, що автомобіль збереже характерну елегантність, яку доповнять спортивними нотками. При цьому Insignia 2024 стане більше за габаритами, так як переїде на модернізовану модульну платформу EMP2.

Седану обіцяна більш похила лінія даху і повністю переглянута передня частина кузова, яка відповідає поточному стилю марки Vizor. Зокрема, решітка утворює єдине ціле із стрілоподібними світлодіодними фарами. До того ж, нижній повітрозабірник отримав сітчастий малюнок, а бічні повітроводи на представленому рендер стали вужчі.

За попередніми даними, в моторну лінійку увійдуть як бензинові, так і дизельні мотори. Також очікується поява гібридного варіанту на основі 1,5-літрового чотирициліндрового двигуна. Всі агрегати будуть порівнянні з восьмиступінчастою «автоматом» і системою переднього або повного приводу, який, швидше за все, буде організований в складі гібрида. Найближчі родичі по концерну - Peugeot 508 і новий Citroen C5.

1493454771-opel-insignia-grand-sport-201

Новини

Популярні теми форуму

analytics