Close button

Тираж хорватського гіперкара за $ 2 млн розпродали ще до прем'єри

Тираж хорватського гіперкара за $ 2 млн розпродали ще до прем'єри

Перший тираж хорватського електрокара Rimac C_Two з цінником більше 2 мільйонів доларів розпроданий до офіційної прем'єри, повідомляє ТСН Авто.

Відзначається, що остаточна виробнича версія ще не представлена - електричний гіперкар все ще знаходиться в розробці, хоча і на фінальній стадії. Всі 150 автомобілів, які повинні зійти з конвеєра за перший рік виробництва, вже знайшли своїх "господарів".

У разі Rimac під "розпродано" мається на увазі замовлення машини дилером, а не фактичний продаж, хоча засновник і бос компанії Мате Рімац переконаний, що зі збутом не буде ніяких проблем.

Гіперкар є купе з чотирма моторами загальною потужністю в 1 900 кінських сил. Rimac заявляє про прискорення 0-100 кілометрів на годину за 1,9 секунди і досягнення позначки "200" за 4,3 секунди. Оголошене максимальну швидкість в 415 кілометрів на годину.

Гіперкар Rimac

Концепт електрокара Rimac C_Two компанія-виробник з Хорватії представила в 2018 році, а прем'єра його серійної версії повинна відбутися в 2021 році. Для неї будуть підготовлені три виставкових примірника. Поки ж хорвати продовжують доводити свій гіперкар до досконалості.

Новини

Популярні теми форуму

analytics