Close button

ПриватБанк змінить своїм клієнтам реквізити рахунків

ПриватБанк змінить своїм клієнтам реквізити рахунків

Філії фінустанови перейдуть на єдиний МФО, повідомляє UBR.

У лютому 2021-го державний ПриватБанк перейде на єдиний МФО (6-значний код, який використовується для ідентифікації банківських установ в Україні) - 305299, повідомила прес-служба "Привату". Його корпоративним клієнтам автоматично будуть змінені реквізити банківських рахунків.

Рішення про такий перехід всіх філій фінустанови прийняла спостережна рада Приватбанку. Нові рахунки будуть доступні в "Приват24 для бізнесу" (меню "Налаштування" - "Мої реквізити") після дати, зазначеної в таблиці:

2354.PNG

Нагадаємо, у вересні 2020 го почали діяти нові правила поводження банків з клієнтськими рахунками. Вони регулюють ряд питань, пов'язаних з відкриттям, закриттям рахунків і депозитів. Тепер клієнт далеко не завжди зможе вільно звертатися зі своїми "кревними". Хоча і для вкладників в нових правилах прописали ряд позитивних моментів.

Відповідна постанова НБУ, в основному, вводить правки до режиму рахунків в рамках прийнятого нового закону про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдженню зброї масового знищення.

Новини

Популярні теми форуму

analytics