Close button

В Офісі Президента відреагували на розмову Байден-Путін

В Офісі Президента відреагували на розмову Байден-Путін

Новий президент США Джо Байден вказав колезі з РФ Володимиру Путіну: єдиний шанс Росії на нормальні відносини з цивілізованим світом - припинення агресії, в першу чергу - проти України, повідомляє Лига.Новости.

Про це заявив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Він вважає, що Байден позначив ключовий пріоритет нової адміністрації США: Америка повертається в світовий порядок з традиційними цінностями і традиційної жорсткістю до тих, хто порушує правила. Подоляк каже, що наповнення розмови Байдена і Путіна "виглядає ідеально для України".

За його словами, Байден не просто підтвердив "безумовну підтримку" суверенітету і територіальної цілісності України, але поставив це питання "фактично першим" - в контексті загроз і ризиків для цивілізованого світу від Росії.

"Це означає, що у Росії є тільки один шанс на хоч якісь мінімально нормальні відносини з Америкою і цивілізованим світом - повне припинення агресивної політики Росії.

І найперше в цьому - припинення агресії проти України, повернення Росією всіх наших тимчасово окупованих територій, відмова від підтримки різних незаконних збройних бандформувань. Президент Байден акцентував це дуже чітко, предметно і системно",- сказав Подоляк.

Новини

Популярні теми форуму

analytics