Close button

Нова Tesla Model S: чим вона здивує

Нова Tesla Model S: чим вона здивує

Розробку нової версії електричного седана Model S під назвою Palladium компанія Tesla почала ще влітку 2018 року, повідомляє Автоцентр.

Тоді виробник говорив про покращення стилю і оснащення. Надалі з'явилася інформація про те, що електрокар отримає потужну силову установку. Згодом цей проект перестали обговорювати, але, як виявилося, його розробку не зупинили.

Днями новинку помітили під час тестових випробувань на полігоні заводу компанії у Фрімонті. Фотошпигунам навіть вдалося зробити кілька знімків за допомогою дронів, але, на жаль, ніякої інформаційної цінності вони несуть.

Все тому, що опубліковані фото настільки низької якості, що розглянути будь-які зміни в електрокарі не вдається. За даними інсайдерів, коригування зовнішності мінімальна, а ось оснащення змінилися набагато серйозніше.

mo-002-1.jpg

Tesla Model S Palladium отримає нову цифрову приладову панель меншого розміру і мультимедійну систему з горизонтальним екраном. Крім того, поверхні в салоні електромобіля будуть оброблені високоякісними матеріалами. Про силовій установці інформації поки немає. Очікуються відразу три мотора з поліпшеною продуктивністю і ефективністю. Також в оснащення увійде збільшений акумулятор, завдяки якому виросте запас ходу.

Виробник поки не підтвердив і не спростував цю інформацію. Також невідомі терміни виходу даної модифікації популярного електромобіля на ринок. Варто набратися терпіння.

Новини

Популярні теми форуму

analytics