Close button

Фонд гарантування: в березні почнуться продажі земельних ділянок банку Аркада

Фонд гарантування: в березні почнуться продажі земельних ділянок банку Аркада

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує в березні 2021 року розпочати серію електронних аукціонів з продажу земельних ділянок банку "Аркада", повідомляє Укринформ.

Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування.

Так, протягом кількох місяців на торги будуть виставлені 34 земельних ділянки під Києвом - в містах Буча та Бровари, а також в селищі Михайлівка-Рубежівка, яке входить до складу Києво-Святошинського району Київської області.

Виставлені на продаж ділянки є привабливим об'єктом інвестування, особливо для компаній, що працюють в сфері будівництва житлової та комерційної нерухомості, а також в аграрному секторі, підкреслили у Фонді.

Потенційним покупцям будуть запропоновані 12 земельних ділянок, розташованих на кордоні міста Буча, в 25 км на захід від Києва. Їх цільове призначення - будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Ділянки мають загальну площу 72,61 га і вдале розташування. Близько третини території Бучі знаходиться в лісовій зоні. Частина з них має асфальтовані під'їзні шляхи, поруч знаходяться інженерні мережі (газопостачання, електропостачання тощо).

Також на аукціони будуть виставлені 19 земельних ділянок в селищі Михайлівка-Рубежівка, розташованому в 16 км на захід від Києва. Всі ділянки призначені для ведення особистого селянського господарства і мають загальну площу 159 га.

Селище Михайлівка-Рубежівка межує з містами Буча та Ірпінь і характеризується активною забудовою приватних будинків і будівництвом сучасних котеджних містечок. Ділянки, що виставляються на продаж, розташовані недалеко від котеджного містечка «Михайлівський сад».

Крім цього, навесні Фонд виставить на продаж три земельних ділянки в місті Бровари загальною площею 9,89 га. Їх цільове призначення - землі житлової забудови і розміщення об'єктів інфраструктури.

Новини

Популярні теми форуму

analytics