Close button

Головні кінопрем'єри лютого

Головні кінопрем'єри лютого

В Україні 2021-й почався з локдауна, тому у кіноманів не було можливості відвідувати кінотеатри цілий місяць, повідомляє Сегодня.

Зате можна відірватися по повній в лютому, адже в графіку прем'єр досить хороших фільмів. У цьому місяці також вийдуть і запізнілі кінострічки з 2020 го, показ яких вирішили перенести.

Але в нашому огляді ми покажемо і розповімо про найбільш очікуваних прем'єрах останнього зимового місяця.

"Дівчина, що подає надії"

Дата прем'єри 4 лютого

Детективний трилер з елементами комедії і сатири, який розповідає про дівчину на ім'я Кассандра (Кері Малліган). Колись вона була успішною студенткою в престижному медичному університеті, але один трагічний випадок змінив все. Тепер вона живе подвійним життям. Днем - бариста в кав'ярні, а вечорами Кессі періодично приміряє на себе різні образи, йде в клуби і бари і, вдаючи з себе п'яною, очікує, коли до неї підійде черговий "хороший хлопець" ... Але несподівано в її життя повертаються університетські знайомі з минулого, і все перевертається з ніг на голову.

Фільм вже отримав чимало номінацій і нагород, включаючи премію "Незалежний дух", на яку була номінована актриса Кері Малліган. Тому фільм цілком може стати претендентом на "Оскар".

"Птах у клітці"

Дата прем'єри 4 лютого

Недалеке майбутнє. У світі швидко поширюється смертельний вірус. Епідемія, світова економіка гине, міста стрімко порожніють. Вводять жорсткий карантин, а хворих вірусом ізолюють в страшні карантинні табору. Кур'єру Ніко пощастило - у нього рідкісний імунітет до цієї хвороби і він може вільно пересуватися по місту. Коли його кохана Сара заражається вірусом, він розуміє, що у нього кілька годин, щоб врятувати дівчину від фактично смертельного табору.

Сценарій до фільму і весь відеоряд - результат натхнення глобальної пандемією 2020 року, адже фільм повністю знятий в цей період.

"Диявол в деталях"

Дата прем'єри 4 лютого

Заступник шерифа округу Керн Джо Діксон на прізвисько Дік відправляється на завдання в Лос-Анджелес. Мимоволі він виявляється втягнутий в пошуки серійного вбивці, який тримає в страху все місто. Пошуки вбивці веде сержант Джим Бакстер. Він вражений поліцейським інстинктом Діка, який легко знаходить необхідні для успішного розслідування дрібниці в справі. Ось тільки дотримуватися правил Дік любить не завжди, що ставить перед складним вибором Бакстера. Та й саме розслідування зачіпає тривожні секрети їхнього минулого.

"Заступник"

Дата прем'єри: 11, лютого

Колишній професійний снайпер Джим залишив війну в минулому. Тепер він веде мирну і відокремлене життя в Арізоні. Але одного разу, волею випадку він заступився за беззахисного хлопчика, який став свідком злочину. В результаті Джим виявився втягнутий в жорстокі ігри владного наркокартелю. З цього моменту Джиму доведеться відновити всі свої бойові навички, так як він ступив на стежку війни з впливовими особами. Тепер мета Джима - зберегти собі життя за всяку ціну.

"Маврітанец"

Дата прем'єри: 18 февраля

В основі фільму - реальна історія мавританців Мохаммеда ульд Слахі, якого влада США підозрює у вербуванні терористів під час терактів 11 вересня. Його без офіційних звинувачень відправляють до в'язниці в Гуантанамо. Лише через кілька болісних років, проведених у в'язниці, він отримує можливість звернутися до адвоката і почати боротьбу за своє визволення. Боротьбу з урядової машиною США починає адвокат Ненсі Холландер і її помічниця Террі Дункан. Шокуюча правда стане надбанням громадськості.

"Афера Олівера Твіста"

Дата прем'єри: 18 февраля

Олівер - молодий художник-одинак, що розписує міські будівлі і успішно уникає зустрічі з поліцейськими. Одного разу він потрапив в поле зору бандитів, яким якраз потрібна така людина. Але Олівер не володіє злодійським ремеслом. Ватажок планує пограбування-помста, а Оліверу члени банди допомагають опанувати відсутніми навичками. Мета пограбування - безцінна картина. Все йде гладко до того моменту, поки ... зрада не зіграє злий жарт.

"Аферистка"

Дата прем'єри: 19 февраля

Кримінальний комедійний трилер з Розамунд Пайк і зіркою "Ігри престолів" Пітер Дінклейдж варто подивитися хоча б заради такого крутого каста. Однак і сюжет тут потужний: хитра і розумна Марла зробила успішну юридичну кар'єру під виглядом "турботи" про своїх багатих клієнтів. Все б і далі грало на руку Марлі, якби не її нова підопічна - клієнтка виявляється не такою вже простою і готова вивести аферистку на чисту воду.

Дарина Алексєєва

Новини

Популярні теми форуму

analytics