Close button

Як алкоголь впливає на стан шкіри

Як алкоголь впливає на стан шкіри

Ви ретельно наносите сироватку щоранку і крем на ніч? А чи замислювалися ви, як алкоголь впливає на вашу шкіру? Звичайно, в помірних кількостях він не принесе істотної шкоди, а ось надмірне і занадто часте вживання здатне не тільки змінити колір обличчя, але і прискорити процес старіння, повідомляє Ukr.Media.

Що саме алкоголь робить з вашою шкірою?

Зневоднює

Вживання алкоголю у більшості людей зазвичай викликає гіпогідрію, тобто діє як сечогінний засіб, витягуючи вологу з організму.

Викликає запалення

Велика кількість вуглеводів і цукру в черговому мохіто або «Кривавій Мері» може привести до запального процесу, а сіль — до здуття живота. Звідси ж і темні кола під очима після веселої ночі.

fvsyw4be81_big.jpg

Передчасне старіння

Зневоднення послаблює шкірний бар'єр. Також поступово зменшується запас вітаміну A в печінці, який є потужним антиоксидантом, що захищає шкіру від забруднень навколишнього середовища.

Знебарвлення

Алкоголь діє як судинорозширювальний засіб. Якщо судини надмірно розширені, вони можуть лопнути, залишивши червоні плями біля носа і на щоках. Крім того, якщо печінка не функціонує належним чином, шкіра може тьмяніти, а пігментація навколо очей посилюватися.

Новини

Популярні теми форуму

analytics