Close button

Нестерпні знаки зодіаку-чоловіки: топ-5

Нестерпні знаки зодіаку-чоловіки: топ-5

Чоловіки можуть бути нестерпними. Це властиво всім особам сильної статі, але є кілька Знаків Зодіаку, у яких це виходить на новий рівень, повідомляє Slovofraza.

Овен

Овни нестерпно смішні. Вони жартують постійно, скрізь і з будь-якого приводу. Це можна вважати великим плюсом, але часом ці чоловіки настільки сильно заграються, що оточують це починає дратувати. Втім, ніхто їх за це не лає, адже вони випромінюють доброту і щиро радіють, коли веселять оточуючих. Домогтися серйозної розмови з ними складно, але це, за великим рахунком, і не особливо потрібно.

Близнюки

Це жахливо балакучі чоловіки. Якщо у великій компанії від них все швидко втомлюються, то для багатьох жінок це просто райська насолода - з Близнюками можна базікати невтомно годинами безперервно. Пам'ятайте своїх колишніх однокласників, яких постійно виганяли або лаяли за розмови на уроках? Швидше за все, це Близнюки. Незважаючи на вроджену балакучість, ці чоловіки вміють зберігати секрети, так що можна не турбуватися про те, що ви їм розповідаєте.

Діва

Діва всіх дістане своїм педантизмом, який більше властивий саме сильній статі. На стільці потрібно сидіти обережніше - він може зламатися, пиріг потрібно їсти акуратніше - він кришиться на підлогу, приходити потрібно завжди вчасно. Якби не чоловіки-Діви, весь світ би вічно запізнювався і годинники стали б просто непотрібним атавізмом. Це ті самі люди, які вічно лають інших за те, що вони зробили щось не так. Не ображайтеся на них, тому що вони всі говорять абсолютно правильно.

Козеріг

Козеріг нестерпний через свою любов до роботи. Найбільше це дратує його другу половинку. З іншого боку, такі чоловіки рідко є неробами. Тут потрібно вибрати менше зло. Нехай краще він проводить багато часу за роботою, ніж з іншою жінкою або з токсичними друзями. Козеріг - мрія будь-якої жінки, яка цінує свободу і бажає жити в достатку

Риби

Найнерішучішы чоловіки з усіх - це просто пекло для жінки, яка жадає активності. З іншого боку, Риби дадуть фору будь-якому романтику на планеті. За їх щирість і вміння любити можна пробачити і безвідповідальність, і непунктуальність, і легку інфантильність. У всього є зворотна сторона, тому з Рибами жінки завжди відчувають себе молодше.

Новини

Популярні теми форуму

analytics