Close button

Перший кросовер Ferrari знову спіймали під час випробувань

Перший кросовер Ferrari знову спіймали під час випробувань

Компанія Ferrari приступила до дорожніх випробувань свого першого кроссовера. Новинка під назвою Purosangue знову потрапила в об'єктиви шпигунських фотокамер, на цей раз в Швеції. Прототип в кузові Maserati Levante ближче посаджений до землі і відрізняється більш довгим капотом з трохи опущеною гратами радіатора і заваленим лобовим склом, повідомляє Автоцентр.

При збільшенні одного з зображень, можна розглянути приладову панель, яка, схоже, не має нічого спільного з Levante. У верхній її частині не помітні традиційні аналоговий годинник або впізнавані вентиляційні отвори.

2022-ferrari-purosangue-suv-00.jpg

Крім того, на фото не видно дисплей інформаційно-розважальної системи, який, ймовірно, встановлений трохи нижче або захований в панель.

За попередньою інформацією, Purosangue стане непрямим наступником GTC4Lusso, виробництво якого завершилося в 2020 році. Кросовер укомплектують тим же 3,9-літровим мотором з подвійним турбонаддувом. Як очікується, віддача агрегату складе 650 к.с. Також планується електрифікований варіант з двигуном V6.

Новини

Популярні теми форуму

analytics