Close button

Електромобіль від Hyundai б'є рекорди попередніх замовлень

Електромобіль від Hyundai б'є рекорди попередніх замовлень

Електричний Ioniq 5 від компанії Hyundai викликав ажіотажний попит на рідному для виробника ринку. За добу в Південній Кореї на модель оформили більше 23 тисяч попередніх замовлень, обігнавши за цим показником попереднього рекордсмена, рестайлінговий Grandeur шостого покоління, повідомляє Автомир.

У самій Hyundai такий ажіотажний попит пояснюють уважним ставленням до запитів і очікуванням покупців. По-перше, це розміри: Ioniq 5 хоч і виглядає як хетчбек, але фактично являє собою середньорозмірний кросовер. Причому його колісна база більше, ніж у Hyundai Palisade і Genesis GV80. По-друге, електромобіль підтримує зарядку від 800-вольтів терміналів потужністю до 350 кВт і двосторонню передачу енергії V2L, що дозволить підключати до нього електроприлади потужністю до 3,5 кВт.

По-третє, дизайн в стилі ретро, салон-трансформер і можливість вибору однієї з чотирьох версій. Поки доступні варіанти Standard Range і Long Range, з заднім або повним приводом. Потужність силових установок «Айоніка» варіюється від 170 до 306 к.с. Максимальна дальність ходу - 480 кілометрів.

У Європі ціни на Ioniq 5 стартують з позначки 41 900 євро.

Новини

Популярні теми форуму

analytics