Close button

Lime представила новий електровелосипед

Lime представила новий електровелосипед

Lime повертається до свого коріння. Компанія з виробництва електричних самокатів, раніше відома як LimeBike, заявила, що інвестує $ 50 млн у розширення своєї мережі орендованих електричних велосипедів, повідомляє 3Dnews.

Також компанія представила нову модель велосипеда і оголосила про подвоєння кількості міст, де доступний її сервіс.

LimeBike розпочала свою діяльність з орендованих велосипедів, але швидко змінила структуру бізнесу після того, як Bird вперше представила концепцію електричних самокатів без док-станції в 2017 році. В результаті LimeBike відмовилася від слова «байк» в своїй назві і в 2019 році почала поступово відходити від велосипедів. Але в минулому році Lime придбала у Uber компанію по оренді велосипедів Jump, і в підсумку знову повернулася до того, з чого починала.

Тепер компанія посилює активність в справі просування електричних орендованих велосипедів, плануючи до кінця року запустити їх в «десятці» нових міст Північної Америки, а також ще в десятках міст Європи і на інших ринках. В цілому до початку 2022 року компанія планує розгорнути свої мережі орендованих електричних велосипедів в 50 нових містах, що приблизно в чотири рази збільшить її парк.

Згадані інвестиції в розмірі $ 50 млн підуть на проектування, виробництво і складання велосипеда наступного покоління, випуск якого почнеться цього літа. Нова модель буде оснащена більш потужним двигуном на 350 Вт і замінної батареєю, здатної забезпечити запас ходу до 40 км.

Використовувана в байці батарея буде взаємозамінна з акумуляторами, якими харчуються електричні самокати Lime Gen4, що забезпечить стандартизовану зарядку. Двошвидкісний перемикач передач допоможе при підйомах на пагорби, а вбудована блокування маточини з електронним управлінням допоможе захистити байк від крадіжки і вандалізму.

На велосипеді з'явилися і інші нові функції: в передній кошику є тримач для телефону, і велосипед зможе розвивати швидкість до 32 км / год (в залежності від місцевих правил). Він важить 32 кг - трохи важче, ніж 29-кг електричні велосипеди Citi.

Новини

Популярні теми форуму

analytics