Close button

Skoda показала ще одну нову Octavia A8 - чекаємо прем'єру

Skoda показала ще одну нову Octavia A8 - чекаємо прем'єру

Європейська прем'єра Skoda Octavia A8 відбулася ще в 2019 році. Але зараз автомобіль готують до дебюту у виконанні Pro. А поки спільне підприємство SAIC Volkswagen вирішило порадувати потенційних покупців свіжими скетчами новинки, повідомляє Автоцентр.

Нова Skoda Octavia Pro помітно додала в розмірах в порівнянні зі стандартною моделлю. Тепер довжина лифтбека становить 4753 мм, а колісна база - 2730 мм. Оформленням бамперів автомобіль схожий з Octavia RS, а на кормі видно два трапецевиднеі патрубки вихлопної системи. Трохи підправили і задні ліхтарі - в них змінилася графіка.

У салоні Шкода Октавія Про - цифрова приладова панель, рульове колесо трьохспиці з усіченим ободом, великий тачскрін мультимедійної системи і ряд сенсорних кнопок під ним (у глобальній моделі вони фізичні). Передня панель оброблена «під карбон».

Попередньо, на ринку Skoda Octavia Pro запропонують з бензиновим турбованим чотирициліндровим 1,4 TSI потужністю 150 к.с. і семиступінчастою роботизованою коробкою DSG. Також в гаммі очікується турбомотор об'ємом 1,2 л, який перш видавав 116 к.с.

Старт продажів Skoda Octavia Pro запланований на другий квартал 2021 року. Ціни поки не оголошені.

Новини

Популярні теми форуму

analytics