Close button

Гороскоп Василини Володіної на тиждень з 1 по 7 березня 2021

Гороскоп Василини Володіної на тиждень з 1 по 7 березня 2021

Намагайтеся дотримуватися простих рекомендацій астролога на перший тиждень весни, щоб провести цей період максимально успішно, повідомляє Slovofraza.

Перше, про що слід пам'ятати в березні і на початку весни в цілому, - від усього зайвого необхідно позбавлятися.

Овен

На перший тиждень березня Овни будуть одними з найщасливіших людей. Їм вдасться знайти ключ до розуміння того, що відбувається. Це буде час, коли їх немов осінить - у них з'явиться неймовірна ідея, усвідомлення важливих речей. Якщо доведеться зустрітися з труднощами, то для їх подолання потрібно буде навчитися мислити позитивно. Тільки оптимізм може врятувати Овнів від проблем і зробити їх більш харизматичними. Якщо від цих людей буде віяти легкістю, вони стануть найбільш затребуваними у протилежної статі.

Телець

Тільцями на початку березня опанує фінансовий та діловий голод. У них з'явиться мотивація, нові цілі. Варто лише пам'ятати, що вони максимально ефективні лише в тому випадку, якщо ними користуються протягом довгого часу. Тельцям посміхнеться удача в любовної сфері. Це буде прекрасний час для побачень, переведення відносин на новий рівень. Всім, хто вже в стосунках, варто дати можливість другій половинці встати біля керма.

Близнюки

У Близнюків починається період духовного розвитку. У ці сім днів вони зможуть докопатися до істини, проаналізувавши свою поведінку і довірившись інтуїції. Це наблизить їх до розуміння свого поточного положення в житті і дасть їм можливість усвідомити перспективи розвитку. Треба якомога більше часу проводити з сім'єю, вдома. Всім самотнім Близнюкам буде ще простіше досягти просвітлення, адже ніхто їм не стане в цьому заважати.

Рак

Зірки і планети створять сприятливі умови для спокути кармічних боргів. Ракам вдасться виправити свої погані вчинки перед Всесвітом, спокутувати гріхи. Це ідеальний час для того, щоб просити вибачення у близьких, робити добрі вчинки. Головне, щоб вони йшли від чистого серця. Також в період з 1 по 7 березня корисно просити про допомогу близьких людей. Вони точно не залишать Раків в біді.

Лев

Леви - дуже успішні люди. На початку березня їх чекають неймовірні перемоги на любовному і діловому фронтах. Це ідеальний час для укладення угод, дорогих покупок, зміни роботи. Можна ходити на співбесіди, шукати нові джерела доходів, захоплення. Насамперед їм варто позбутися негативних установок. Прийшла пора перестати говорити собі «не можу», «не вмію», «не хочу». Потрібно взяти волю в кулак і використовувати кожну, навіть найменшу можливість собі на благо.

Діва

Дів чекає дуже яскравий період. Можна призначати ділові зустрічі, купувати нерухомість і електроніку, оновлювати гардероб, працювати над зовнішністю. Енергетичний фон максимально творчим стане в п'ятницю, суботу. Планети і зірки увійдуть в гармонійну взаємодію. На початку тижня цим людям варто навести порядок в документах, видалити зайві листи в електронній пошті і в цілому провести інформаційну чистку.

Терези

Великий успіх чекає Терезів, які працюють з клієнтами і багато спілкуються з людьми в цілому. Кінець тижня ідеально підійде для активного відпочинку - можна покататися на лижах, погуляти, сходити в спортзал, в басейн. Своїми успіхами з 1 по 7 березня краще ділитися з близькими. Не потрібно боятися розділяти позитив з тими, кого люблять Ваги, - близькі люди їх не наврочать. На початку березня людям цього Знака доведеться багато спілкуватися. Потрібно попрацювати над своїм іміджем.

Скорпіон

У любові можна сміливо брати ініціативу в свої руки. У разі непередбачених ситуацій краще звертатися за допомогою до шостого почуття. Не виключено, що на цьому тижні до Скорпіонам прийде потужний натхнення. Вони захочуть вибитися в лідери. Людям цього Знака буде дуже легко знаходити спільну мову з оточуючими. Велику увагу варто приділяти здоровь

Стрілець

Стрільцям варто бути обережнішими за кермом в п'ятницю і суботу. У ці два дні їх можуть на нетривалі терміни залишати увагу і удача. Будь-яку роботу варто робити швидко і якісно. Якщо делегувати повноваження, інші люди зроблять її не так добре. Треба сподіватися на себе і не сподіватися на волю випадку. На цьому тижні можна вкладати гроші в навчання, в поїздки і нові емоції. На вихідних краще побути з родиною.

Козеріг

Любовна сфера життя вийде для Козерогів на перший план. Всім, хто перебуває у відносинах, бажано робити все можливе для того, щоб друга половинка відчувала себе комфортно. Це дуже важливо, тому що в такому випадку людина буде менше втрачати самовладання і нервувати. Не виключено, що Козерогів поглинуть домашні справи - щось може зламатися, щось доведеться купити. Не потрібно нервувати через дрібниці і намагатися уникнути відповідальності.

Водолій

У Водоліїв в сімейному житті тиша й гладь. Зате в сфері фінансів очікуються злети і падіння. Найважливіше зараз для цих людей - уміння знаходити компроміси в спілкуванні з товаришами по службі, начальством. Потрібно відстоювати свою думку, але як можна м'якше. Все, що потрібно Водоліям - діяти в звичному ритмі, обходячи стороною людей, які не прощають образ. Самим же Водоліям варто прощати всіх. Навколишні побачать це великодушність і переймуться повагою до представників даного Знака Зодіаку.

Риби

Грошова сфера і любов для Риб стануть рівнозначними. Їм потрібно намагатися досягти успіху і там, і там. Це буде не складно. У любові дуже важливо виглядати з голочки і любити себе. Потрібно подобатися самим собі, щоб оточуючі теж почали помічати в Рибах щось прекрасне. Цей тиждень ідеально підходить для звернення до суду, вирішення юридичних проблем. Варто сфокусуватися на найважливішому і не шукати відмовок, не давати порожніх обіцянок.

Новини

Популярні теми форуму

analytics