Close button

Тюнінг-ательє представило Rolls-Royce з додатковою потужністю

Тюнінг-ательє представило Rolls-Royce з додатковою потужністю

Тюнінг-ательє Spofec вже не в перший раз працює над кросовером Rolls-Royce Cullinan, але цей екземпляр вийшов незвичайним. В даному випадку за основу взяли варіант Black Badge, який вже з заводу оснащений рядом особливих опцій і має більш потужний мотор. Проект отримав назву Overdose, повідомляє Сarakoom.

Проте тюнер відчув необхідність зробити 6,75-літровий V12 з подвійним турбонаддувом ще більш диким, тому майстри встановили фірмовий модуль plug-and-play і спортивну вихлопну систему з регульованими заслінками, тим самим збільшивши потужність і крутний момент на 107 к.с . і 160 Нм.

60e7a1d9_medium.jpg

Це означає, що доопрацьований Cullinan Black Badge тепер видає 707 к.с. і 1060 Нм, доступних при 5400 і 1800 об / хв, відповідно. Незважаючи на те, що кросовер важить понад 2,7 тонни, він може розігнатися від 0 до 100 км / год всього за 4,6 секунди, що на три десяті секунди швидше, ніж у стандартної моделі. Максимальна швидкість залишилася колишньою - 250 км / ч.

Даний екземпляр оснащений спеціальним модулем управління пневматичною підвіскою, який наблизив кузов до землі приблизно на 40 мм. Його зовнішній вигляд підсилюють масивні 24-дюймові колісні диски із здвоєними спицями, розроблені у співпраці з Vossen. Вони взуті в шини розмірністю 295/30.

Найяскравіша особливість Overdose - широкий корпус. Він включає розширювачі крил, які збільшують ширину на 100 мм спереду і на 120 мм ззаду, нові бампери, спойлер на двері багажника і агресивний дифузор ззаду.

63b3c9dd_medium.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics