Close button

Гороскоп кар'єри на березень 2021

Гороскоп кар'єри на березень 2021

У березні 2021 року Раки зіткнутися з конкурентною боротьбою, у Терезів з'явиться можливість втілити ідею в життя, Тельці можуть отримати нову роботу, а Стрільці - підвищення, повідомляє Slovofraza.

Овен

В роботі з'являється впевненість, що ви рухаєтеся саме туди, куди треба, ви відчуваєте себе потрібними, навіть є якісь запевнення від керівництва, що всі ваші додаткові зусилля будуть щедро винагороджені. Втім, поки це будуть тільки обіцянки.

Телець

Ви можете отримати зовсім несподівану пропозицію змінити місце роботи або дислокації, очолити філію в іншому місті, відправитися у відрядження. І це допоможе вам поліпшити свій фінансовий стан і підвищити професійний рівень.

Близнюки

Працювати доведеться багато, все виконувати чітко, діяти за планом і досягати цілей, відповідно до графіка. Так, це непросте завдання, з огляду на вашу схильність до свободи, але доводиться нею жертвувати заради стабільних заробітків.

Рак

На нові подвиги буде надихати конкурентна боротьба, тому що колеги вже дихають у потилицю і намагаються вам навіть наслідувати, тому варто весь час придумувати нові способи, які б відрізняли вас від інших і дозволяли вам заробляти більше.

Лев

З першим весняним теплом ви також відроджуєтесь і починаєте активно працювати, ще й інших підганяти або надихати. І вам вже не приносить задоволення тиха і спокійна робота, ви хочете, щоб вас помітили і робите для цього все можливе.

Діва

Ви можете дещо розгубитися, тому перспективи попереду якісь туманні - чи то вас реорганізують, то чи нагородять, то чи скоротять. Нічого не зрозуміло, ви чуєте тільки якісь чутки, які не можна ні підтвердити, ні спростувати. Ось ви і завмерли в очікуванні змін.

Терези

Ви зараз настільки креативні, що будь-яка ваша ідея, навіть ляпнути знічев'я і зовсім необдумана, може винести вас на вершину Олімпу, де у вас з'явиться можливість її як слід опрацювати і реалізувати. Тобто вам дадуть можливість втілити вашу ідею в життя.

Скорпіон

Ви давно мріяли про підвищення, прокачували свої навички, продумували способи отримати посаду, і ось, нарешті, у вас буде можливість реалізувати цю мрію і показати всім, на що ви здатні, в тому числі, і як керівник.

Стрілець

У вашій роботі з'являється щось нове і вам доведеться, хочете ви цього чи ні, орієнтуватися на це, застосовувати новітні технології, вчитися новим прийомам, підходам, як технічним, так і в міжособистісним, вчитися керувати проектами і людьми.

Козеріг

Зараз ви стаєте ще більшим трудоголіком, ніж зазвичай. Тому що часу на роботі вам не вистачає, ви розтягуєте робочий день і робочий тиждень, і майже не використовуєте свої вихідні. І зовсім не тому, що вас змушують, а тому, що вам це дуже подобається.

Водолій

Ви весь час щось будете аналізувати, рахувати, складати звіти, бюджети або бізнес-плани. І голова від такої активної розумової роботи просто пухне, але вам вкрай необхідно все як слід прорахувати і ретельно запланувати.

Риби

Радісно і бадьоро ви зустрічаєте весну, відчуваєте прилив сил і готові показувати приклад наполегливої роботи і перебувати попереду всіх. І це вже дає і хороші фінансові результати, як для вашого роботодавця, так і для вас.

Новини

Популярні теми форуму

analytics