Close button

Перший в світі телевізор-гармошка коштує $ 400 тис.

Перший в світі телевізор-гармошка коштує $ 400 тис.

Компанія C Seed представила перший в світі комерційно доступний телевізор-гармошку - унікальний 165-дюймовий апарат M1, що складається з кількох створених microLED-секцій. Дивіться нижче відео, повідомляє Planet today.

Судячи з промо-матеріалам, телевізор M1 від C Seed складається в чотирьох місцях, в яких розташовані особливі шарніри. П'ятисекційний 4K MicroLED дисплей виглядає при цьому як єдина панель, в якій немає щілин або рамок.

Роздільна здатність монітора 165-дюймового телевізора відповідає стандарту 4К, а пікова яскравість екрану складає 1000 ніт. Телевізор доступний в декількох колірних рішеннях (чорний, золотистий, сріблястий і матовий титановий) і стоїть непристойно багато - за унікальний складаний апарат доведеться викласти чотириста тисяч американських доларів.

Не зовсім зрозуміло, чи входить у вартість новинки вражаюча система розкладання з-під підлоги, продемонстрована в рекламному ролику. Якщо так, то ціна вже не виглядає настільки астрономічно високою. Чи можна буде придбати телевізор-гармошку C Seed M1 в Україні - питання відкрите, але швидше за все немає (принаймні - офіційно). Можна припустити, що в майбутньому на ринку ТВ з'являться і інші розкладні моделі-гармошки, і в підсумку телевізори такого типу стануть трохи дешевше.

Новини

Популярні теми форуму

analytics