Close button

Пішов з життя соліст гурту Brutto

Пішов з життя соліст гурту Brutto

У середу, 3 березня, не стало соліста гурту Brutto Сергія Корольова. Причина його смерті не уточнюється, повідомляє Обозреватель.

Про трагічну звістку повідомили на офіційній сторінці колективу в Facebook. Крім того, на сайті гурту музиканта описували як "одного з найбільш неординарних учасників проекту".

"Сьогодні пішов наш брат - Бразіл. Боєць. Герой. Надійний друг. Світла пам'ять тобі, Аміго! Ти боровся до кінця", - йдеться у повідомленні.

Сергій Корольов почав музичну кар'єру відносно недавно. До 2014 року він працював фінансистом, був футбольним фанатом, захоплювався спортом. Також останнім часом він став цікавитися тайським боксом.

Колеги Сергія описують його як людину, яка з легкістю мола залагодити будь-який конфлікт. Сергій Міхалок саме Корольову довірив виконання пісні "Гирі", аргументуючи це тим, що "він більше за інших розбирається в даному атлетичному снаряді".

Сам же музикант в одному зі своїх інтерв'ю якось промовився, що якби не почав займатися музикою, то пішов би служити у Французький легіон.

Новини

Популярні теми форуму

analytics