Close button

Продажі iPhone 12 перевершили всі очікування

Продажі iPhone 12 перевершили всі очікування

Apple продає величезну кількість смартфонів і збільшує обсяги замовлень, повідомляє iXBT.com.

Перед запуском серії iPhone 12 були озвучені різні прогнози, при цьому в підсумку підтвердилися найоптимістичніші. Смартфонам лінійки iPhone 12 вдалося запустити так званий «суперцикл»: мова йде про ситуацію, коли рекордна кількість існуючих власників iPhone готові придбати iPhone 12, і при цьому у нового смартфона також дуже багато потенційних покупців, які раніше не користувалися смартфонами компанії.

Завдяки високій попиту на iPhone 12 в четвертому кварталі минулого року продажі iPhone склали близько 80 мільйонів смартфонів. Apple також обігнала Samsung і стала найуспішнішим виробником смартфонів у світі за підсумками попереднього кварталу.

Високий попит на iPhone 12 збільшив продажі iPhone не тільки в четвертому кварталі минулого року, але і істотно вплинув на загальний продаж iPhone за підсумками року. Судячи з виробничими замовленнями і оцінками дослідницьких інститутів, компанія встановила рекорд в минулому році, а в цьому році рекорд може бути поліпшений.

Обізнані інформатори повідомляють, що Apple замовила виробництво 57 мільйонів iPhone в першому кварталі. При цьому ще в січні компанія планувала замовити на 2 мільйони менше смартфонів. Якщо ж порівнювати з першим кварталом минулого року, то замовлення на iPhone зросли на значні 54%.

Аналітики додають, що в другому кварталі Apple розмістить замовлення на виробництво 44 мільйонів смартфонів. Так, це менше, ніж в першому кварталі, але на 26% більше, ніж роком раніше.

Новини

Популярні теми форуму

analytics