Close button

Довгоочікуваний Samsung Galaxy A72 розсекречений

Довгоочікуваний Samsung Galaxy A72 розсекречений

Ціна смартфона буде стартувати з позначки 449 євро, повідомляє iXBT.com.

Смартфон Samsung Galaxy A72, який є наступником торішнього бестселера Samsung Galaxy A71, з'явився в базі даних Google Play Console, після чого ключові характеристики пристрою були підтвердженi. Варто відзначити, що Galaxy A71 увійшов в десятку найбільш продаваних смартфонів в світі, так що вихід наступника точно чекають мільйони шанувальників.

Google Play Console підтверджує, що 4G-версія смартфона побудована на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 720G. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 11 і має 6 ГБ оперативної пам'яті. У Geekbench раніше була помічена версія смартфона з 8 ГБ оперативної пам'яті.

Смартфон оснащений екраном роздільною здатністю Full HD+ c щільністю 450 пікселів на дюйм. Очікується, що Samsung Galaxy A72 отримає 6,7-дюймовий дисплей S-AMOLED із співвідношенням сторін 20:9 і частотою оновлення 90 Гц. Він буде оснащений вбудованим в екран сканером відбитків пальців.

32-мегапіксельна селф-камера буде розташовуватися в отворі екрана. Основна камера буде включати в себе основний 64-мегапіксельний датчик зображення, 12-мегапіксельний широкоугольник і два модуля дозволом по 5 Мп. Користувачам будуть доступні версії з 128 і 256 ГБ флеш-пам'яті. Ємність акумулятора становила 5000 мА•год, він буде підтримувати 25-ватну зарядку.

Ціна смартфона буде стартувати з позначки 449 євро.

Новини

Популярні теми форуму

analytics