Close button

SkyUp запускає нові рейси з Києва

SkyUp запускає нові рейси з Києва

Український лоукостер SkyUp Airlines з 30 березня 2021 року почне літати з Києва до столиці Сербії Белграда, повідомляє УНИАН.

Як повідомляється на сторінці авіаперевізника в Facebook, рейси будуть виконуватися по вівторках і п'ятницях.

Квитки вже з'явилися в продажу за акційною ціною від 837 гривень в одну сторону без багажу. При цьому кількість квитків за спеціальною ціною обмежена, знижка діятиме до 14 березня включно.

Що потрібно знати про Белград:

  • Белград - місто з цікавою історією, з фортецею, зеленими парками, набережними і соборами
  • Одна з тусовочних регіональних центрів України: сотні нічних клубів і приємні ціни на розваги і житло
  • Тут смачний стріт-фуд, а вуличні музиканти грають балканські мотиви, знайомі по фільмах Кустуріци
  • Місцеві жителі надзвичайно відкриті та гостинні, раді поспілкуватися і допомогти

Правила в'їзду в Сербію

  • Українці можуть перебувати на території Сербії без візи протягом 90 днів.
  • З 14 січня 2021 року громадяни, які в'їжджають в Сербію з усіх країн світу, крім Албанії, Боснії і Герцеговини, Республіки Болгарія, Республіки Північна Македонія і Чорногорії, повинні мати негативний результат ПЛР-тесту, зробленого не пізніше, ніж за 48 годин перед в'їздом , виданого акредитованою лабораторією країни, з якої вони виїжджають або з якої вони в'їжджають до Республіки Сербія.
  • Мандрівники повинні проходити тестування перед поїздкою, а не в момент прибуття до Республіки Сербія. Якщо при в'їзді виникає затримка внаслідок непередбачених обставин, яких не можна було уникнути або усунути (затримка/перенесення рейсу, відправлення автобусів, поїздів і т. д), тоді тест може бути зроблений не пізніше ніж за 72 години перед в'їздом до Республіки Сербія. Детальніше можна дізнатися за посиланням.
  • Україна зараз відносить Сербію до червоної карантинній зоні, а тому після повернення з цієї країни треба буде піти на двотижневу самоізоляцію з можливістю дострокового припинення після отримання негативного результату тесту на коронавірус.

Новини

Популярні теми форуму

analytics