Close button

Kia в Україні починає трансформацію бренду

Kia в Україні починає трансформацію бренду

KIA в Україні починає свій шлях трансформації відповідно до нової глобальної концепції бренду KIA в світі. В недалекому майбутньому клієнти зможуть побачити новий логотип, слоган, нові моделі і багато іншого, повідомляє Автомир.

У січні Kia представила свій новий логотип і слоган бренду, що символізують сміливе перетворення автовиробника і нове призначення. Введення нового логотипу відображає прагнення Kia зайняти лідируюче становище в індустрії в майбутньому, переосмисливши практично всі аспекти свого бізнесу.

Логотип є символом нового призначення бренду Kia і тих цінностей, які він обіцяє запропонувати клієнтам за допомогою майбутніх продуктів і послуг, а також досвіду, який вони можуть отримати завдяки цьому. Ритмічна, безперервна лінія логотипу передає прагнення Kia приносити моменти натхнення, а симетрія демонструє впевненість в собі. Висхідні жести логотипу уособлюють зростаючі амбіції бренду Kia.

Уже пізніше Kia оголосила про нові деталі своєї нової мети і амбіцій на майбутнє, яке представила в ході онлайн шоу. При підтримки нового слогану бренду «Рух, яке надихає», розкрила нові деталі стратегії, яка дозволить компанії вийти за рамки виробництва автомобілів і створення готових рішень для автономності клієнтів. Сигналізуючи про те, що бренд відривається від традиційної бізнес-моделі, керованої виробництвом, Kia оголосила нову корпоративну назву, видаливши з назви Motors (раніше Kia Motors Corporation), Kia буде розширюватися на нові сфери бізнесу, створюючи інноваційні продукти і послуги мобільності для поліпшення повсякденного життя клієнтів.

Нове гасло бренду Kia - «Рух, яке надихає» - було представлено в основі маніфесту бренду, який відображає нову мету Kia - надихати споживачів продуктами, послугами та їх досвідом спілкування з брендом. Нова мета бренду Kia підкреслює, що рух лежить в основі людського розвитку. Рух дозволяє людям побачити нові місця, познайомитися з новими людьми і отримати нові враження. Цей зв'язок є суттю нового бренду Kia - забезпечити прогрес людини завдяки впровадженню інноваційних автомобільних інтер'єрів, захоплюючих нових продуктів і значущих, зручних послуг, які надихають клієнтів і звільняють час для занять, які їм більше подобаються.

Новини

Популярні теми форуму

analytics