Close button

Що зробити своїми руками на 8 Березня

Що зробити своїми руками на 8 Березня

Підготовка до свята 8 Березня йде повним ходом. Якщо ви вже визначилися з презентами для подружок і знайомих, вибрали для себе святкове вбрання і макіяж, склали меню з найкращих страв, давайте придумаємо, чим зайняти себе в час, що залишився. Що зробити своїми руками на 8 Березня, щоб порадувати себе і близьких, прикрасити інтер'єр та ще й заощадити на подарунках? Читайте ідеї в нашій статті, повідомляє Сегодня.

Інтер'єр до 8 Березня

Декор на 8 Березня Якщо за вікном весна ще не відчувається, зробіть її самі у власному будинку. Головне, що для цього знадобиться - гарний настрій і ще трохи найрізноманітніших підручних матеріалів, які точно знайдуться у кожному будинку. Кольоровий папір, залишки шпалер, гілочки, стрічки, блискітки, помпончики - все це стане в нагоді вам, щоб спорудити справжнє весняне панно на стіні, посадити паперових пташок на підвіконня або прикрасити фіранки яскравими квітами. По-перше, це додасть затишку в домі. По-друге, наблизить відчуття свята. А, по-третє, у вас з'явиться прекрасна фотозона для незабутніх звітів в інстаграм.

Святковий букет

Падалка на 8 Березня

Якщо ви витратите кілька годин часу, то крім задоволення від процесу творчості, отримаєте ще ефектний декор або чудовий варіант подарунку для знайомих жінок. Букети з цукерок не втрачають своєї популярності - і не дивно! Адже це 3 в 1: святково, красиво і дуже смачно. Складно буде тільки з першою квіточкою, далі все піде, як по маслу. Запасайтеся різнобарвним гофропапером і не забудьте купити грам 300 цукерок.

Прикольно оформлений подарунок

Оформлення подарунків на 8 Березня Зробіть подарунок своїми руками, оформивши у вигляді букета або торта, наприклад, кухонний інвентар, ванні приладдя, доглядові засоби. Такі корисні дрібниці завжди знадобляться молодий господині, а жіноче свято - чудова нагода, щоб допомогти поповнити придане доньці, невістці або подружці.

Ефектна листівка на 8 Березня

Листівка на 8 Березня

Квіллінг, макраме, вишивка, в'язання, ліплення, скрапбукінг, крафт або все разом - якщо вам знайомі ці техніки, то зробити листівку на 8 Березня не буде складно, зате подарує масу задоволення і вам, і тим жінкам, яким ви подаруєте таку незвичайну красу.

Ексклюзивна ваза хенд-мейд

Жіноче свято апріорі передбачає велику кількість квітів. Щоб їх було куди розмістити, зробіть стильні вази, наприклад, з пляшок або банок з-під соусів. Ідеї прикрас: обмотати нитками, обв'язати гачком, обклеїти мереживом і гудзиками, прикрасити вітражними фарбами, зліпити прикраси з пластика і т.д. Візьміть різні за формою і розмірами ємності - вони будуть виглядати стильно.

Новини

Популярні теми форуму

analytics