Close button

Великий маркетплейс буде приймати криптовалюти

Великий маркетплейс буде приймати криптовалюти

Комерційна компанія Rakuten, перше європейське представництво якої було відкрито в жовтні минулого року в Німеччині, надає послуги не тільки в секторі роздрібної торгівлі, а й в області фінансів, повідомляє PaySpace Magazine.

Компанія пропонує клієнтам власний онлайн-банк з підтримкою кредитної картки Rakuten та цифрового гаманця.

Віднедавна Rakuten запустила торговельну інфраструктуру з підтримкою криптовалют. Однак цей сервіс поки доступний лише для клієнтів у Японії. Компанія дає змогу оплачувати покупки в таких криптовалютах, як Bitcoin, Bitcoin Cash та Ethereum. Для цього користувачам пропонується спеціальний платіжний додаток Rakuten Pay (RP). Власникам звичайних криптовалютних гаманців доступна можливість миттєвого переказу своїх активів у Rakuten Pay для подальшого здійснення оплат.

Конвертація між національною валютою та криптовалютою відбувається автоматично та безкоштовно. Варто зазначити, що користувачі програми Rakuten Pay можуть не обмежуватися покупками виключно на сайті Rakuten. Це означає, що використовуючи RP, можна вільно розплачуватися криптовалютами і на будь-яких інших маркетплейсах.

Новини

Популярні теми форуму

analytics