Close button

Вісім причин ненавидіти 8 березня і все, що з ним пов'язано

Вісім причин ненавидіти 8 березня і все, що з ним пов'язано

Далеко не всі з нас люблять 8 березня, але це весняне свято навряд чи омине вас стороною. Поки можжливі і неможливі рекламні майданчики завалюють потенційних покупців найбільш незвичайними подарунками до жіночого дня, ми закликаємо вас подумати про темну сторону цього світлого дня, повідомляє Сегодня.

Ми бачимо як мінімум 8 причин ненавидіти 8 березня - ось вони:

1. Парад абсурдних листівок

Article GIF

Чоловіки, як правило, не заморочуються над текстами привітань, а використовують вже готовий джентельменський набір листівок з віршами невідомого походження, традиційною "вісімкою" в центрі і букетом тюльпанів, "подорожуючим" в інтернеті з 2005 року.

2. Міграція дрібничок

Disappointed Happy Birthday GIF by Paramount +

8 Березня - це саме той день в році, коли дрібнички, які валяються вдома, непідписані листівки, безглузді подарунки і просто мотлох у ваших очах несподівано набувають небачену раніше цінність. Найголовніше - підносити ці речі з особливим трепетом і любов'ю, не виказуючи душевного полегшення і радості.

3. Квіти за ціною наркотиків

Якщо заощадити на "березневих букетах", можна два тижні годувати сім'ю з трьох осіб. Ось просто цікаво, де шановні бабусі-перекупки беруть ці тюльпани? Доставляють чартерним рейсам прямо з королівських полів Голландії?

4. Підвищена концентрація п'яних чоловіків

Drunk Episode 2 GIF by Friends

Жінок, які випили на 8 березня ми ще можемо зрозуміти і пробачити. Але яка така емансипація змушує пити чоловіків? Невже вони так напиваються через щастя, яке раптово звалилося на них ?

5. Мати з дому - горе в сім'ї

Fathers Day Dad GIF by America's Funniest Home Videos

"А де у нас ...", "А як це робити ...", "Куди дзвонити, якщо ..." - телефонні лінії на 8 березня стають буквально гарячими і часто нервово обриваються через подібні питання від несамостійних чоловіків, залишених на господарстві.

6. "Ти мене не любиш"

Unwrapping Merry Christmas GIF by AwesomenessTV

Забути про презент на 8 березня дуже складно, а ось вибрати не той подарунок - як два пальці об асфальт. Набір каструль замість кільця з діамантом, плойка замість походу в ресторан, фікус замість букету червоних троянд.

Але в цьому є і позитивний момент: у чоловіків буде унікальна можливість почути з вуст коханої жінки всю неприховану правду про себе.

7. Ярмарок марнославства в Facebook і Instagram

Flowers Nyfw Feb 2017 GIF by NYFW: The Shows

Соцмережі в цей день заповнені контентом двох видів - фотографіями дівчат та жінок з букетами / подарунками (в різних інтер'єрах, позах і ракурсах) і повідомленнями про зміну статусу в особистих стосунках.

8. Сумні наслідки нестерпної легкості буття

Teacher GIF

9 березня відзначаємо річницю з дня народження видатного українського поета і художника Тараса Шевченка. Саме тому жінкам, які працюють у сфері культури та освіти, потрібно ретельно приховувати наслідки попереднього свята.

Новини

Популярні теми форуму

analytics