Close button

Як виглядає Борис Моїсеєв після другого інсульту: співака не впізнати

Як виглядає Борис Моїсеєв після другого інсульту: співака не впізнати

Після того, як представник Бориса Моїсеєва спростував інформацію про важкий стан артиста, в Мережі з'явилися свіжі фото співака. Близька подруга опублікувала фото в Instagram, як зараз виглядає артист, повідомляє Сегодня.

Вчора Борису Мойсеєву виповнилося 67 років. Як відомо, артист вже довгий час бореться з наслідками інсульту і майже не з'являється на публіці. Але друзі вирішили підняти йому настрій і влаштували співакові свято. Близька подруга Світлана Чабанова поділилася фото з святкування.

Багато хто любить свята за зустрічі з близькими. Але ось питання, що ж їм подарувати, часом важко вирішити. Якщо ви все ще не придумали, які подарунки будете дарувати на 8 Березня, пропонуємо подивитися наші небанальні ідеї і це питання відразу ж зважитися.

"Хто сказав, що день народження сумне свято? Посиділи, позгадувати, насміялися від душі на дні народження дорогого друга", - підписала фото Світлана.

Борис Моїсеєв

Нагадаємо, що в 2010 році співак Борис Моїсеєв пережив інсульт. В результаті зупинки серця він був підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Однак незабаром артисту вдалося успішно відновитися і навіть повернутися до виступів. Інсульт, що трапився в 2015 році, значно погіршив його стан. Нещодавно Альона Апіна заявила, що Борис Моїсеєв знаходиться у важкому стані, але представник артиста цю інформацію спростував.

Еліна Пелешенко

Новини

Популярні теми форуму

analytics