Close button

Україна 1-1 Ізраїль: Стаховський програв Лешему

Україна 1-1 Ізраїль: Стаховський програв Лешему

У другому матчі протистояння між Україною та Ізраїлем в рамках тенісного Кубку Девіса зустрічалися Сергій Стаховський та Едан Лешем, повідомляє Суcпільне.Спорт.

На відміну від Данієля Цукермана, якого у непростому поєдинку переміг Ілля Марченко, Лешем значно вище знаходився у рейтингу ATP. Перед матчем проти України ізраїльтянин перебував на 387-му місці. Стаховський, якого обійшов Марченко, знаходився на 194-й позиції.

Як і в поєдинку Марченка та Цукермана, зустріч між Стаховським та Лешемом була складною для українського тенісиста. На відміну від Марченка, перемогти українцеві не вдалося.

Як Стаховський зіграв із Лешемом?

Стаховський аналогічному тому, як і Марченко у першій грі, розпочав матч із поразки у першому сеті. Українець дозволив Лешему зробити брейк за рахунку 1-1. Відігратися у наступних геймах Стаховський не зміг. А за рахунку 3-5 експерша ракетка України віддав ще один гейм на власній подачі, дозволивши ізраїльтянину вийти вперед.

У другій партії Стаховський взяв реванш. Тривалий час тенісисти грали надійно на власних подачах, але за рахунку 3-3 українцеві вдалося з третьої спроби зробити брейк. Ще один брейк Стаховський зробив за рахунку 5-3, перевівши гру до третього сету.

Вирішальна партія не склалася для Сергія Стаховського. За рахунку 1-1 українець дозволив Лешему взяти чотири наступні гейми. Був близький до поразки Стаховський вже за рахунку 1-5 - ізраїльтянин здобув матч-бол, але зміг взяти свою подачу. Тим не менш, гейм на подачі Лешема закінчився після чотирьох розіграшів - Стаховський не взяв жодного очка і у підсумку програв.

Попри поразку, Стаховський частіше подавав навиліт, аніж Лешем (9-3) та несуттєво відстав у відсотку реалізованих брейк-поїнтів - 50% проти 57%. Однак ізраїльтянину вдалося здобути 76% очок на першій подачі, а українцеві - лише 65%.

Кубок Девіса. Матч другий

Сергій Стаховський (Україна) - Едан Лешем (Ізраїль) 1-2 (3-6, 6-3, 2-6)

Рахунок у протистоянні збірних: 1-1

Що далі

Ще три матчі Кубка Девіса відбудуться у суботу, 6 березня.

Сергій Стаховський зустрінеться у матчі Кубка Девіса проти Данієля Цукермана.

Новини

Популярні теми форуму

analytics