Close button

Сім речей, які нікому не можна говорити

Сім речей, які нікому не можна говорити

Схід вчить людину багатьом мудрим речам. Згідно східної мудрості потрібно вміти мовчати в певних ситуаціях. Ось 7 важливих моментів, коли необхідно тримати язик за зубами, щоб не нашкодити самому собі, повідомляє Econet.

Трапляється так, що ми часто шкодимо собі самі. Відбувається це, коли нас втягують в розмови, коли зачіпаються невідповідні теми, і ми говоримо багато зайвого. Не дарма вважається, що "мовчання - золото". Про що ж слід промовчати, щоб зберегти свою енергію і не завдати шкоди власним мріям і планам? На допомогу прийде мудрість Сходу.

Мудрі правила

1. Ніколи не варто повторювати того, що чули

Плітки і «перемивання кісток» людям аморальні.

Якщо ви і почули щось ненароком, залиште це при собі. Вмійте тримати язик за зубами.

2. Не хваліться власними духовними досягненнями

Всі ваші духовні досягнення - мудрість, енергія і гармонія належать тільки вам одним. Ви можете поділитися цим з кимось в одному випадку - коли хтось потребує духовного наставника.

3. Не розголошуйте інформацію про свої недоліки

Немає потреби займатися самознищенням і картати себе за недоліки. Так ви лише покажете всім свою слабкість і низьку самооцінку. Плюс понизите рівень своєї духовної енергії.

4. Не роїться про відносини

Про будь-яких відносинах - дружбі, любові або ділових відносинах не варто говорити. Серед ваших слухачів можуть знайтися заздрісники і злі люди, які позаздрять або побажають сам чогось недоброго.

5. Не кажіть про свої плани на майбутнє

Якщо ви хочете, щоб ваші плани точно втілилися в життя, не озвучуйте їх занадто часто. Це послаблює вашу силу, наміри. А плани можуть такими і залишитися.

6. Не хваліться своїми перемогами

Не дозволяйте собі стати зарозумілим і зарозумілим. Пам'ятайте, що успіх - річ тимчасова. І завтра удача може відвернутися від вас.

7. Не виставляйте напоказ свої добрі справи

Усвідомлення, того факту що ви досягли успіху, може бути корисно для вашої душі. Але не варто сурмити про це на всіх перехрестях. У будь-якому випадку всі добрі справи будуть винагороджені з часом. Задовольняйтеся задоволенням від того, що ви просто змогли комусь допомогти.

Ці корисні правила необхідно дотримуватися, якщо ви хочете зберегти свою життєву енергію і не розбазарювати її через дрібниці. Пам'ятайте - розумна людина завжди думає, перш ніж почати говорити.

Новини

Популярні теми форуму

analytics