Close button

У США сталася погоня в стилі голлівудських фільмів

У США сталася погоня в стилі голлівудських фільмів

В американському штаті Іллінойс сталася погоня в стилі голлівудських фільмів. Протягом декількох годин поліцейські намагалися зупинити підлітків на викраденому Hyundai. Під час операції поліцейські знищили 6 машин, повідомляє АвтоПортал.

За даними місцевих ЗМІ, група молодих людей у віці від 13 до 15 років викрала Hyundai Elantra і намагалася намагалися сховатися від правоохоронних органів. Здалися підлітки лише через 70 кілометрів - причому якщо почалася погоня в самому Іллінойсі, то закінчилася вона вже в сусідньому штаті Індіана.

usa-dtp-teen2.jpg

За час переслідування «копи» знищили чотири поліцейських авто і ще 2 цивільних. Перший патрульний автомобіль «відбув» в той момент, коли правоохоронець спробував виконати маневр примусової зупинки викраденої машини, але зазнали невдачі. Інший поліцейський не впорався з керуванням і врізався в перешкоду, після чого його автомобіль загорівся (на щастя, патрульний встиг вчасно покинути машину). Третій поліцейський автомобіль потрапив в аварію з цивільним Nissan, а четвертий автомобіль став жертвою їжаків - протівоавтомобільних загороджень, які були виставлені самими ж «копами» на маршруті переслідування.

Нарешті, ще один автомобіль (не поліцейський), який постраждав під час переслідування - викрадена Елантра. На щастя, підлітки, яку її викрали, не постраждали. Поліція встановила, що автомобілем керувала 15-річна дівчинка в супроводі двох юнаків 13 і 15 років відповідно. Яке покарання чекає викрадачів, поки невідомо.

Новини

Популярні теми форуму

analytics