Close button

Skoda офіційно представила кросовер Kushaq

Skoda офіційно представила кросовер Kushaq

Компанія Skoda поповнила свою лінійку новою моделлю - кросовером Kushaq. Це бюджетна машина, яку розробило і виготовило індійський підрозділ марки спеціально для місцевого ринку, повідомляє АвтоПортал.

Skoda Kushaq є свого роду азіатським аналогом європейського Skoda Kamiq. Крос має компактні розміри - 4225 х 1760 х 1612 мм (колісна база - 2651 мм), а по дизайну він близький до старших Karoq і Kodiaq.

Skoda-Kushaq-of2.jpg

Обсяг багажника у машини середній - 385 л, а ось кліренс більш ніж пристойний - 188 мм. Платформа у новинки, природно, від Фольксвагена - MBQ-A0.

Skoda-Kushaq-of3.jpg

Оснащення у Skoda Kushaq багате, незважаючи на приналежність до сегменту доступних авто: в топових версіях передбачено інформаційно-розважальний комплекс з 10-дюймовим тачскріном, 6 подушок безпеки, камера заднього виду, парктронік і навіть круїз-контроль. У салоні передбачена велика кількість місць для зберігання дріб'язку, їх загальний обсяг - 26,2 л.

Skoda-Kushaq-of4.jpg

Двигунів у Kushaq два: це базовий 1,0-літровий TSI на 115 к.с. і 1,5-літровий TSI на 150 к.с. Обидва двигуни поєднуються з механічною і автоматичною коробками передач. Привід - тільки передній.

В Індії ціна Skoda Kushaq складе приблизно 13,5-22 тис. Доларів в залежності від комплектації. У перспективі новинка може отримати леворульную модифікацію для інших ринків.

Новини

Популярні теми форуму

analytics