Close button

У Шотландії з'явиться база ЄС

У Шотландії з'явиться база ЄС
Фото: Джерело: pixabay.com

Шотландія і Європейський Союз підписали угоду, згідно з якою базу британської армії передадуть в користування миротворцям ЄС, повідомляє UK Defense Journal.

Угоду "про надання взаємної підтримки в контексті їх локальних місій і операцій" підписав заступник секретаря ЄС з оперативної підтримки Рейд Кеерфуллі.

Даний документ буде сприяти "оперативному погодженню і посиленню взаємодоповнюваності між польовими місіями ЄС і уряду Шотландії в областях матеріально-технічного забезпечення, медицини і забезпечення безпеки".

Відзначимо, зараз центр армійського резерву в Камбусленгу є домом для 154-го полку Королівського логістичного корпусу.

Насправді, неіснуючий "автор статті Джо Керр" таким чином вирішив привітати всіх з 1 квітня. Наведена вище стаття не відповідає дійсності.

Видання UK Defense Journal вирішило за допомогою статті підкреслити, що "читання за межами заголовка має бути нормою кожен день, а не тільки 1 квітня".

Крім того, ім'я "заступника секретаря ЄС з оперативної підтримки" насправді має в собі підказку, Рейд Кеерфулі - це спотворене речення "Read Carefully", тобто в перекладі з англійської "Читай уважно".

Новини

Популярні теми форуму

analytics