Close button

У Дубаї знайшли покинутий "Бетмобіль": не виключено, що він справжній

У Дубаї знайшли покинутий "Бетмобіль": не виключено, що він справжній
Фото: Сarakoom

Днями користувач Reddit опублікував цікавий знімок: «Бетмобіль», засипаний піском і кинутий на одному зі складів у Дубаї. Машина виглядає так, немов про неї давно забули. Однак є всі підстави вважати, що це може бути справжній «Бетмобіль» - той самий, що знімався в легендарній трилогії Крістофера Нолана про Бетмена, повідомляє Сarakoom.

У коментарях під фотографією розгорнулися запеклі суперечки. Одні вважають, що цей Tumbler - єдиний і неповторний оригінал зі зйомок «Темного лицаря», на якому роз'їжджав Крістіан Бейл в ролі Бетмена.

Інші ж переконані, що це одна з п'яти офіційних реплік, створених з дозволу творців фільму. Всі вони, до слова, допущені до їзди по дорогах загального користування.

Як пише видання Autoevolution, одна з найбільш відомих реплік «Бетмобіля» оснащувалася 5,7-літровим V8 від Chevrolet. Агрегат здатний розвивати близько 500 кінських сил. А його відмінною рисою було те, що він міг видавати звук реактивного вихлопу.

64d2c345_medium.jpg

Відзначимо, що багато користувачів Reddit вважають, що автомобіль, відображений на фото, не можна вважати занедбаним - чисто формально у нього є власник. Що стосується його гнітючого стану, воно, ймовірно, викликано відсутністю належного догляду.

Нагадаємо, новий фільм про Бетмена, в якому головну роль виконуватиме Роберт Паттінсон, повинен вийти на великі екрани вже в 2022 році. Однак «Бетмобілі» (причому, відразу два) були розсекречені ще в минулому році. На відміну від нолоновской версії фільму про супергероя, в картині Метта Рівза автомобілі будуть менш ексцентричними і будуть більше схожі на звичайні машини.

628babbe_medium.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics