Close button

Чеська армія знайшла заміну УАЗам

Чеська армія знайшла заміну УАЗам

Міністерством оборони Чехії протягом п'яти років одержати 1200 модифікованих пікапів Toyota Hilux, які повинні стати частиною чеського військового інвентарю, повідомляє Обозреватель.

Ці машини повинні поступово замінити застарілі позашляховики УАЗ-463 та Land Rover Defender. Автомобілі Hilux будуть оснащені дизельним двигуном потужністю 150 к.с. Про це повідомляє сайт Defence24.

Військовим нададуть модель у варіанті Double Cab на п'ять пасажирів, представлений в лінійці Toyota в середині 2020 року. Зараз пікап пройшов всі фінальні тести і готовий використовуватися у військових випробуваннях.

Автомобілі буде поставляти компанія GLOMEX Military Supplies, яка перемогла у відповідному тендері. Також недавно вони виграли тендер, оголошений Другою регіональною логістичною базою у Варшаві, Польщi, та будуть постачати їм шістсот модифікованих автомобілів Ford Ranger XLT.

Як повідомлялося раніше, Міноборони України також відмовиться від російських УАЗ та оновить парк автомобільної техніки багатоцільового призначення для підрозділів ЗСУ.

Новини

Популярні теми форуму

analytics