Close button

У РФ запевняють, що не планують відкритих військових дій на Донбасі

У РФ запевняють, що не планують відкритих військових дій на Донбасі

Росія не планує "втручатися у конфлікт" в Україні. Про це заявив секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев в середу, 7 квітня, повідомляє Кореспондент.

"Ми таких планів не плекаємо, ні. Але уважно відстежуємо ситуацію. Виходячи з її розвитку будуть вжиті конкретні заходи", - відповів Патрушев на питання, чи готова Росія до відкритих дій на сході України.

Однак на питання, з чим пов'язано загострення на Донбасі, Патрушев відповів: "Переконаний, що це наслідок серйозних внутрішніх проблем на Україні, увагу від яких влада намагається відвернути таким способом".

"Вони вирішують свої питання за рахунок Донбасу, в той час як капітали з країни давно витікають за кордон, економіка як і раніше тримається тільки за рахунок обтяжливих іноземних кредитів, борг за якими зростає, а ті залишки промисловості, які змогли втриматися на плаву, Київ розпродає іноземцям, як зараз прийнято говорити, по демократичним цінами. Навіть знаменитий український чорнозем і ліс залізничними ешелонами вивозять за кордон, позбавляючи країну, в тому числі, й цього активу. А натомість - лише ті самі пиріжки, які американці роздавали на Майдані ", - стверджує Патрушев.

Новини

Популярні теми форуму

analytics