Close button

Захарова закликає Україну і НАТО припинити "русофобську кампанію"

Захарова закликає Україну і НАТО припинити "русофобську кампанію"

Росія закликає Україну і країни НАТО «припинити русофобську пропагандистську кампанію» про ескалацію. Про це йдеться в коментарі речника МЗС Росії, опублікованому на сайті міністерства, повідомляє Зеркало недели.

«Закликаємо Україну і країни НАТО припинити русофобську пропагандистську кампанію, яка доходить до істерики, зупинити військові приготування і нагнітання напруженості на Донбасі й утримуватися від дій, здатних призвести до дестабілізації ситуації на сході України. Виступаємо за врегулювання конфлікту на Донбасі виключно мирними засобами на безальтернативній основі мінського «Комплексу заходів», схваленого резолюцією 2202 СБ ООН», - сказано в заяві Захарової.

Також вона повідомила, що в Москві «звернули увагу на агресивну інформаційну кампанію, розв'язану останнім часом Україною та низкою західних країн, які намагаються звинуватити Росію в ескалації напруженості на Донбасі та російсько-українському кордоні».

Захарова стверджує, що російські навчання з бойової підготовки є «плановими» і регулярно проходять в цей проміжок часу, а також нібито не перевищують масштабів минулих років.

Новини

Популярні теми форуму

analytics