Close button

Медалі для випускників шкіл від Міносвіти подорожчали

Медалі для випускників шкіл від Міносвіти подорожчали

ДП "Інфоресурс" Міносвіти 2 квітня за результатами тендеру замовило ТОВ "Гарант і партнери" медалей на 1,31 млн грн. Про це свідчать дані в системі ProZorro, повідомляє Нашi грошi.

Згідно з умовами договору, до кінця навчального року поставлять 15,86 тис. медалей, а саме 9,61 тис. золотих "За високі досягнення в навчанні" за 84 грн і 6,25 тис. срібних "За досягнення у навчанні" по 81 грн.

Медалі повинні бути в індивідуальній упаковці та відповідати "Положенню про золоту медаль "За високі досягнення в навчанні" та срібну медаль "За досягнення у навчанні".

Золоті медалі виготовляються з латуні з гальванічним покриттям "позолоти" з міді, нікелю та золота, а срібні - з латуні з гальванічним покриттям срібного кольору з міді і нікелю.

У 2020 році "ІнфоРесурс" замовляв у ТОВ "Ідеальний подарунок" медалі на 8% дешевше - по 78 грн і 75 грн. У 2019 ціни медалей від ТОВ "Дом геральдики" були на чверть нижче - 65 грн і 64 грн. У 2018 році медалі купили у "Будинку геральдики" вдвічі дешевше - по 44 грн, але тоді договір не містив прямої вимоги щодо саме індивідуальної упаковки, хоча в вищезгаданому "Положенні" завжди була потрібна упаковка кожної медалі в прозорий поліетиленовий пакет. Таким чином, за три роки медалі подорожчали вдвічі.

Переможна пропозиція була всього на 0,2% нижчою від очікуваної вартості закупівлі.

При оцінці тендерних пропозицій замовник відвів власне на ціну тільки 70%. Решта 30% припадало на неціновий критерій "термін поставки товару": до 10 робочих днів включно - 30%, 11-20 робочих днів - 0%. Переможець аукціону "Гарант і партнери" набрав за цим критерієм 30%, а єдиний суперник ТОВ "Герольдмайстер" - 0%. Тобто, попри неціновий критерій, підряд все одно отримав той, хто виграв аукціон за ціною.

Засновниками столичної фірми "Гарант і партнери" є директор Тетяна Альшевська та Юрій Альшевський. Вони також заснували ГО "Об'єднання патріотів "Сильні духом" (в стані припинення). Крім того, Юрій Альшевський володіє ТОВ "Гарантпартнерс".

"Герольдмайстер" належить Анатолію Шияну, а директором є Денис Аврамчик.

Новини

Популярні теми форуму

analytics