Close button

Флагманський кросовер BMW вперше зняли у русі: ВІДЕО

Флагманський кросовер BMW вперше зняли у русі: ВІДЕО

Незабаром лінійка BMW поповниться флагманським кросовером X8. Зараз автомобіль проходить дорожні випробування, і недавно його вдалося зняти на відео - біля заводу марки в Мюнхені, Німеччина, повідомляє АвтоПортал.

Ролик дозволяє оцінити не тільки зовнішність і пропорції майбутнього X8, але і його розміри. А ще це перший показ нового кросовера в русі.

BMW-X8-spy2.jpg

BMW X8 цікавий в першу чергу тим, що це буде найбільший кросовер в історії марки. Він буде довшою і ширшою X7, хоча і отримає більш низьку посадку. А ще це буде найдорожчий SUV БМВ. Для порівняння, габарити BMW X7 складають 5151 x 2218 x 1805 мм.

На машині, яка зараз проходять тести, можна розглянути наклейки, які вказують на те, що перед нами - гібрид. Передбачається, що PHEV-установку отримає найпотужніша версія, X8 M Competition: її побудують на базі бензинового V8; передбачувана потужність такого автомобіля складе 740 к.с. А ось «звичайний» BMW X8 M отримає 625-сильний агрегат. Також у позашляховика будуть і стандартні, менш продуктивні модифікації.

З чуток, дебют BMW X8 відбудеться вже в цьому році, а продажі новинки почнуться у 2022-му.

Новини

Популярні теми форуму

analytics