Close button

Як підготувати речі з хутра, кашеміру і вовни на літнє зберігання

Як підготувати речі з хутра, кашеміру і вовни на літнє зберігання

Щоб теплі речі залишилися неушкодженими міллю, а восени не довелося терміново бігати в пошуках нового пальто – одяг треба вміти правильно зберігати. Як упакувати зимові речі, розповіла ведуча Юлія Галушка, повідомляє Сегодня.

Як підготувати речі для зберігання

Перед тим, як заховати теплі речі на тривале зберігання, необхідно їх оглянути та почистити. Для зберігання підійдуть пластикові контейнери й сумки на блискавки.

Серед теплого одягу є і така, яку потрібно зберігати на вішалках, серед них сукні та вироби з хутра. Речі з хутра та вовни краще вивісити на сонці. Така профілактика вбереже одяг від комах і допоможе уникнути появи жовтих плям.

Делікатні речі можна також звернути в тканинну папір. Деякі господині складають речі в валізи, щоб захистити їх від вологи.

Як захистити речі від молі

Наприклад, можна посушити шкурки апельсина і зібрати хвою, скласти все це в мішечки й розвісити або розкласти їх в гардеробі. Можна також використовувати лавровий лист або інші трави, адже на моль діє широкий спектр різних запахів. Це допоможе зберегти речі з натуральних тканин і хутро від шкідників.

Можна також використовувати й хімічні засоби, але розпорошуючи аерозоль, необхідно бути уважними, щоб засіб не потрапило на одяг.

Новини

Популярні теми форуму

analytics