Close button

Нові позашляховики Honda: що відомо про моделi

Нові позашляховики Honda: що відомо про моделi

Виробник зареєстрував логотип Trailsport для екстремальних автомобілів, повідомляє Автоцентр.

В кінці березня Honda подала заявку в Відомство з патентів і товарних знаків США на реєстрацію логотипу для нового суббренда Trailsport. Під ним на ринок вийдуть найбільш підготовлені до бездоріжжя версії існуючих моделей марки. Можливо, з'являться і унікальні моделі для офф-роуда.

Honda планує «перетворити» свої автомобілі, надавши їм брутальний позашляховий імідж. Таким чином в компанії розраховують зробити їх більш привабливими в очах покупців. Мабуть, в компанії пішли за прикладом Subaru Wildermess.

85545-e1617869164660.jpg

Імовірно, власники логотипу Honda Trailsport будуть відрізнятися від базових моделей переналаштованою підвіскою зі збільшеним дорожнім просвітом, додатково захистом кузова, «зубастими» шинами та іншими позашляховими елементами з набором унікальних аксесуарів.

2021-honda-ridgeline-sport-exterior-fron

Один з найбільш ймовірних кандидатів на отримання нового шильдіка є пікап Honda Ridgeline. Новий брутальний вигляд він отримав восени 2020 роки після планової модернізації. Пікап Хонда повністю змінив імідж, ставши схожим на традиційні американські траки. При цьому технічно залишився колишнім, якщо не брати до уваги розширеної на 20 мм колії.

Також нове лого можуть отримати кросовери Honda CR-V і Pilot. Кілька років тому компанія представила брутальний кросовер Honda Passport - підготовлену до важких умов модель, розроблену на наявних вузлах і агрегатах. Під брендом Trailsport такий кросовер Хонда може виглядати ще більш загрозливо.

d292txh9a9_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics