Close button

Microsoft стримала обіцянку щодо класичного Paint

Microsoft стримала обіцянку щодо класичного Paint

Microsoft Paint нарешті з'явився в Microsoft Store, повідомляє Ixbit.

Компанія Microsoft нарешті вирішила дотримати даного користувачам Windows 10 більше трьох років тому обіцянку щодо класичного додатку Microsoft Paint.

w_u8xacobx_big.jpg

Нагадаємо, навесні 2017 року компанія Microsoft випустила «творче» оновлення Windows 10 Creators Update з додатком під назвою Paint 3D, оголосивши, що класичний Paint, який був частиною Windows десятиліттями, зникне з системи через півроку. Користувачі були обурені і незадоволені, а компанія через пару днів пообіцяла зробити класичний графічний редактор Paint доступним для установки всім бажаючим через магазин додатків Microsoft Store.

1500955276_paint_story.jpg

З тих пір пройшло більше 3 років, і Microsoft тільки зараз вирішила стримати свою обіцянку. Сторінка Microsoft Paint з'явилася в магазині Microsoft Store, але завантажити його поки не можна.

Paint-Store-immagine_large.jpg

Відзначимо, що в великому оновленні Windows 10 восени 2021 роки (Windows 10 21H2 під кодовою назвою Sun Valley) додаток Paint 3D, так і не виявився популярним, буде видален з системи. Також з релізом Windows 10 21H2 очікується «переїзд» в Microsoft Store ще одного «ветерана» системи - додатку «Блокнот».

Новини

Популярні теми форуму

analytics