Close button

Тренер "Сокола" Шафаренко: "Виграли битву характерів"

Тренер "Сокола" Шафаренко: "Виграли битву характерів"
Фото: УХЛ

Головний тренер київського "Сокола" Олег Шафаренко поділився враженням від виграного четвертого матчу півфінальної серії плейоф Української хокейної ліги з "Кременчуком" (4-3 ОТ), повідомляє ФХУ.

- Важкий був матч, а все через те, що "Кременчук" - досвідчена команда. Здавалося, що гра для нас складалася легко, але вони змогли її перевернути та повести у рахунку. Пощастило, що зрівняли, а далі була битва характерів. Я думаю, що цю перемогу ми заслужили.

- Як ви думаєте, за рахунок чого вдалося обіграти чинного чемпіона країни?

- Напевно, за рахунок колективу. Хлопці виконали все, що я їх просив. Можливо, не до кінця, але вони старалися і віддавалися на льоду всім серцем.

- Єгор Кузьменко та Валерій Бєлінський отримали травми в цій грі, що з хокеїстами?

- На жаль, ми втратили гравців. Будемо дивитися, а також думати, як їх швидше повернути. Там струс мозку, а також щось з ребром. Повезли хлопців знімок робити.

Нагадаємо, вигравши серію з "Кременчуком" з рахунком 4-0, "Сокіл" став першим фіналістом чемпіонату України. Ім'я другого учасника фіналу може визначитися сьогодні, 8 квітня: о 18-00 донецький "Донбас" прийме херсонський "Дніпро". На цей час рахунок в серії до чотирьох перемог: 3-1 на користь команди з Донецька.

Новини

Популярні теми форуму

analytics