Close button

Їх забрав COVID-19: знаменитості, які вистояли перед вірусом

, повідомляє Сьогодні.

COVID-19 зрівняв всіх – багатих і бідних. Статистика все зростає. Хвороба вже встигла забрати життя майже трьох мільйонів людей по всьому світу. Не минув коронавірус й популярних людей. Life.Сьогодні розповідають, хто із зірок помер від COVID-19.

Серджіо Россі

Серджіо Россі
Серджіо Россі/ Фото: Instagram

В Італії у квітні минулого від коронавірусу помер легендарний дизайнер і засновник однойменного люксового бренду взуття 84-річний Серджіо Россі. За кілька днів до смерті був госпіталізований в одну з італійських лікарень.

Принцеса Марія Тереза

Принцеса Марія Тереза
Принцеса Марія Тереза/ Фото: twitter.com/eha_news

Принцеса Марія Тереза Бурбон-Пармська, двоюрідна сестра іспанського короля Філіпа VI, стала першою жертвою пандемії COVID-19 серед представників монарших сімей Європи. Вона померла в березні 2020 року.

Михайло Кокшенов

Михайло Кокшенов
Михайло Кокшенов/ Фото: instagram.com/news.svezhak

Радянський актор Михайло Кокшенов помер у червні минулого року. Відомо, що перед смертю актор був госпіталізований в лікарню, де лікують тих, у кого COVID-19. Причиною смерті з посиланням на свої джерела телеграм-канал Baza назвав ускладнення через коронавірус. Водночас дружина актора сказала, що актор помер через наслідки інсульту. Чому тоді актор був госпіталізований в лікарню, де лікують COVID-19 вона не прокоментувала.

Роман Віктюк

Роман Віктюк
Роман Віктюк/ Фото: facebook.com/teatrviktuka

Коронавірус забрав життя відомого театрального режисера Романа Віктюка. Відомо, що за кілька тижнів до смерті режисера екстрено госпіталізували з COVID-19 в одну з московських лікарень. Через кілька днів після госпіталізації, в театрі Віктюка повідомляли, що він йде на поправку. На жаль, дива не сталося і режисер помер у листопаді минулого року.

Борис Плотніков

5fc76de38689b.png.webp
Фото: Скріншот з YouTube

Радянський актор, зірка фільму "Собаче серце" Борис Плотніков помер на 72-му році життя через COVID-19 у грудні 2020 року. Відомо, що останні дні актор перебував у важкому стані і був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

Кім Кі Дук

Кім Кі Дук на 71-му Венеціанському кінофестивалі
Кім Кі Дук на 71-му Венеціанському кінофестивалі/ Фото: Getty Images

Володар "Золотого лева" Венеціанського кінофестивалю, один з найвідоміших південнокорейських кінорежисерів Кім Кі Дук помер в грудні минулого року. Причиною смерті стали ускладнення через COVID-19.

Володимир Коренєв

Кадр з фільму "Людина-амфібія"/Володимир Коренєв

Кадр з фільму "Людина-амфібія"/Володимир Коренєв

На початку поточного року помер виконавець головної ролі у фільмі "Людина-амфібія" Володимир Коренєв. Причиною смерті дочка актора назвала коронавірус.

Борис Грачевський

Борис Грачевський
Борис Грачевський/ Фото: Скріншот з YouTube

Майже місяць творець "Єралашу" боровся за життя. Спочатку COVID-19 він лікував вдома, однак самопочуття не поліпшувалося і режисера госпіталізували до лікарні. Лікарі оцінювали стан Грачевского як важкий і не давали жодних гарантій. Творець "Єралашу" помер у січні цього року.

Василь Лановий

Василь Лановий
Василь Лановий/ Фото: Скріншот з YouTube

На початку поточного року до лікарні був госпіталізований радянського актор Василь Лановий. Тест на коронавірус у нього був позитивним. Відомо, що незадовго до смерті актора підключили до штучної вентиляції легенів, а його стан оцінювався як тяжкий. Василь Лановий помер в лікарні наприкінці січня 2021 року.

Ларрі Кінг

Телеведучий Ларрі Кінг
Телеведучий Ларрі Кінг/ Фото: Getty Images

У січні поточного року у віці 87 років від коронавірусу помер легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг. За кілька тижнів до смерті його госпіталізували в одну з клінік США з коронавірусом.

Новини

Популярні теми форуму

analytics