Close button

Хомчак оцінив ризики відкритого вторгнення РФ в Україну

Хомчак оцінив ризики відкритого вторгнення РФ в Україну

Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак розповів, наскільки серйозна ситуація на Сході нашої держави та кордоні з РФ, повідомляє УНІАН.

Про це він розповів у ефірі ток-шоу "Право на владу". Хомчак наголосив, що ситуація на сході України вже сьомий рік кожного дня є дуже серйозною. Також він повідомив, що наразі спостерігається збільшення кількості обстрілів з боку бойовиків на Донбасі.

"Сказати, що сьогодні стискається кільце навколо України - це, напевно, буде перебільшене визначення. Тому що за межами кордонів України ми бачимо нарощування військ РФ, які вони переміщають з різних куточків Росії під виглядом проведення навчань. Але сьогодні та кількість характеризується тим, щоб сказати, що вже стискається кільце і якась ситуація безвихідна, - ні, це не так", - зазначив він.

Головнокомандувач ЗСУ запевнив, що ситуація контрольована, а українські військові готові реагувати як на загострення ситуації на території ОРДЛО, так і уздовж всього українсько-російського кордону.

"На всі провокації, на всі дії противника у нас сплановані відповідні заходи щодо негайного реагування", - запевнив Хомчак.

Новини

Популярні теми форуму

analytics