Close button

УХЛ: "Донбас" ефектною перемогою оформлює вихід у фінал

УХЛ: "Донбас" ефектною перемогою оформлює вихід у фінал
Фото: УХЛ

Напередодні, 8 квітня, у Дружківці відбувся п'ятий матч півфінальної серії плейоф чемпіонату Української хокейної ліги, в якому "Донбас" приймав херсонський "Дніпро". Напередодні зустрічі рахунок в серії був 3-1 на користь донеччан, таким чином підопічним Павла Мікульчика залишався один крок до виходу у фінал, повідомляє УХЛ.

На 3-й хвилині матчу господарі вийшли вперед завдяки голу Віталія Карамнова, який один-в-один обіграв голкіпера "щук"

За результатами першого періоду "Донбас" перекидав опонентів 12-5, а в другому ігровому відрізку така перевага проявилася і на табло: по черзі у воротах "Дніпра" відзначилися Роман Кобелєв, Філіп Пангелов-Юлдашев, Віталій Лялька, Микита Мільохін та Андрій Сигарьов. Два останні голи форварди донеччан закидали вже Олегу Петрову, який змінив Олександра Хомутова після четвертої пропущеної шайби.

У третьому періоді Євгену Ратушному вдалося пробити Олексія Трифонова кидком від синьої лінії, відкривши рахунок голам херсонців в матчі. На 53-й хвилині у ворота "Донбасу" був призначений штрафний кидок, однак Богдану Панасенко переграти голкіпера господарів не вдалося.

На останніх хвилинах матчу команди обмінялися голами: спочатку Роман Кобелєв оформив дубль, а через хвилину Олександр Швецов закинув другу шайбу "щук" в грі.

Підсумковий рахунок зустрічі: 7-2, таким чином, "Донбас" четвертий раз в серії обіграв "Дніпро" і вийшов у фінал чемпіонату. Суперником донеччан у матчах за чемпіонський кубок стане київський "Сокіл", котрий раніше переграв чинного чемпіона - ХК "Кременчук". "Дніпро", в свою чергу, став "бронзовим" призером чемпіонату України.

Фінальна серія стартує 16 квітня о 18:00 у Дружківці. Там же команди зустрінуться 18 квітня о 17:00, після чого серія переїде до Києва. У столиці України "Сокіл" і "Донбас" зіграють 21 та 23 квітня о 18:00. Трансляція всіх матчів - на телеканалі "XSPORT".

"Донбас" - "Дніпро": 7-2 (1-0; 5-0; 1-2)

Рахунок в серії: 4-1

Шайби: 1-0 Карамнов (Казаковцев), 2:19. 2-0 Кобелєв, 21:13. 3-0 Пангелов-Юлдашев, 23:42. 4-0 Лялька (Колесніковс, Пересунько), 36:24. 5-0 Мільохін (Захаров, Тунхузін), 39:33. 6-0 Сигарьов, 39:57. 6-1 Ратушний (Швецов - шостий польовий), 47:48. 7-1 Кобелєв (Сигарьов, Шишлянніков), 57:57. 7-2 Швецов (Крисанов, Галеев), 58:56.

Новини

Популярні теми форуму

analytics