Close button

Укрпошта відкрила підписку на газети і журнали

Укрпошта відкрила підписку на газети і журнали

Укрпошта відкрила підписку газет і журналів на друге півріччя 2021 року. Понад 3300 видань уже можна вибрати по електронних каталогах. Підписка періодики по друкованому каталогу стартує з 15 квітня, повідомляє БізнесЦензор.

Передплатна кампанія на липень-грудень поточного року буде проведена за старими тарифами.

Серед найпопулярніших газет і журналів понад 1249 всеукраїнських, 1363 обласних і районних та майже 700 зарубіжних видань.

Оформити передплату на газети і журнали можна в такі строки:

  • до 16 червня - видання загальнодержавної сфери розповсюдження,
  • до 4 червня - зарубіжні газети і журнали,
  • в терміни, визначені відповідно до укладеного з видавництвами (редакціями) договорами на місцеві (обласні, міські, районні) видання. Інформацію можна отримати у листонош або в поштових відділеннях.

Оформити передплату на другу половину 2021 року можна онлайн, а також у всіх понад 11 тис. поштових відділеннях або безпосередньо у листонош.

Для підписки онлайн газет і журналів на сайті "Укрпошти" клієнт може швидко вибрати з переліку всеукраїнське, місцеве або зарубіжне видання та оплатити вартість передплати платіжною карткою. При оформленні підписки онлайн застосовується знижка на тариф прийому.

Підписка друкованих видань здійснюється відповідно до затверджених Міністерством інфраструктури тарифах, які на друге півріччя 2021 залишаються такими ж, як і для першої половини цього року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics